Omakuva

laihonen.eu

Sukuseuroja

Sukuseuroja

Tämä sivusto suomalaisista sukuseuroista oli syntyessään huhtikuussa 2008 ehkä Suomen kattavin sukuseuraluettelo. Tällä hetkellä 23.2.2017 päivitetyssä luettelossa on yhteensä 1379 sukuseuraa, joista 1238 on rekisteröityä ja 141 rekisteröimätöntä seuraa. Kaikista näistä 920:lla on myös kotisivuosoite luettelossani. Sukuseurojen kokonaismäärä on kasvanut edelleen. Kaikkien luettelossa olevien yhdistysten tiedot on tarkistettu ja ajantasaistettu helminkuun aikana 2017 lukuunottamatta rekisteröintitietoja. Rekisteröityjen yhdistysten osalta luetteloa on täydennetty aikavälillä 27.12.2014 - 22.2.2017 rekisteröidyillä yhdistyksillä. PRH:n jo poistamia rekisteritietoja vanhojen yhdistysten osalta ei ole vielä tuotu tähän luetteloon.

Luetteloon on kelpuutettu vain Suomen Patentti- ja Rekisterihallituksen (PRH) yhdistysrekisterissä 22.2.2017 mennessä rekisteröidyt sukuseurat ja sellaiset rekisteröimättömät seurat, joiden yhdistystoiminnasta on internetistä löydettävissä todisteita. Pelkkä sukutaulujen esittely ja ylläpito verkkosivuilla ei riitä tähän luetteloon pääsemiseksi - tällaisia muita sivustoja löydät linkistä 'Sukusivuja' vasemmalla.

Kuinkahan monta sellaista sukuseuraa Suomessa onkaan vielä näiden lisäksi, jotka eivät näy millään tavalla internetissä tai eivät ainakaan jää useimpien etsijöiden haaviin. Mahdolliset vinkkisi luettelon ylläpitämiseksi ovat tervetulleita (ks.Yhteystiedot).

Sukuseurat on lajiteltu aakkosittain omiksi luetteloiksi. Voit selata luetteloita aakkostettuna joko seuran nimen mukaan (alla) tai suvun nimen mukaan . Eräät seurat ovat kotisivujen lisäksi hankkineet erillisen blogi-, facebook- ja/tai twitter-sivuston.

Näille pääset seuran kohdalle merkittyä pientä kuvaketta klikkaamalla ja tästä
Heraldica symbolista pääset katsomaan sukuseuran vaakunaa Suomen Heraldisen Seuran sivulta.

 

Seuran nimen mukaan aakkostettuna

Valitse ja klikkaa sukuseuran nimen alkukirjainta alla olevasta aakkosrivistä. Nimen jäljessä on yhdistyksen rekisterinumero suluissa ja sen perässä rekisteriin merkitty kotipaikka (Lähde: Patentti- ja rekisterihallitus, Yhdistysnetti).

Alkuun A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


A

Seuraava ->


Uusia päivityksiä

14.3.2017: Sukuseuraluettelo on kokonaan tarkistettu ja korjattu. Mitkä tiedot ovat muuttuneet ja miten, sen löydät päivityshistoriasta.

14.3.2017: Sukututkimusyhdistystenluettelo kotisivuosoitteineen on kokonaan tarkistettu ja korjattu.

14.3.2017: Yksityishenkilöiden koti- ja sukusivuluettelo on kokonaan tarkistettu ja korjattu.

14.3.2017: Kuva-albumiin on lisätty uutena Salon Perniössä sijaitsevan Kalliolaakson linnaa esittelevät kuvat

 

Aikaisemmat päivykset tästä

Kokoelma hyödyllisiä, tarpeettomia, mielenkiintoisia tai muuten vain hankittuja linkkejä eri aihepiirrettäin koottuna. Uusimpina 'Yksityishenkilöiden sukusivut', 'Kunnat ja kaupungit' sekä 'Hupia ja huumoria'-osasto - Lue lisää...

Autismi on neurobiologinen keskushermoston kehityshäiriö, joka vaikuttaa yksilön käyttäytymiseen ja kehitykseen. - Lue lisää...

Olen harrastanut sukuni tutkimista jo yli 30 vuotta. - Lue lisää...


Tietoja sivustosta | Sivukartta | Käyttöehdot ja tietosuoja | Yhteystiedot | Copyright © 2017 Mikko Laihonen 14.03.2017