Omakuva

laihonen.eu

Autismi

Tärkeää tietoa näiden autismisivujen käytöstä

Nämä sivut eivät ole minkään viranomaisen eikä julkisyhteisön ylläpitämiä eikä sivujen omistaja omaa lääketieteellistä eikä oikeustieteellistä ammattipätevyyttä. Sivut sisältävät kuitenkin linkkejä myös viranomaisten ja yleishyödyllisten yhteisöjen omille Internet-sivuille - ne aukeavat erilliseen ikkunaan. On suotavaa, että lukija tarkistaa tarvitsemansa tiedot tarvittaessa myös virallisista lähteistä. Vastuu näiden tietojen käyttämisestä ja sen seurauksista jää kullekin lukijalle itselleen.

Näille sivuille on pyritty kokoamaan tietoja autismista ja autisteja sekä heidän läheisiään koskevista asioista ja toivoen, että näin voin auttaa jollain tavoin myös autististeja ja heidän kanssaan toimivia henkilöitä. Pyrin antamaan oikeaa ja ajantasaista tietoa, mutta en takaa, että kaikki näillä sivuilla kerrotut asiat ovat paikkansapitäviä viimeisimpien lakien, säädösten ja muiden tietojen mukaisesti. Lue käyttöehdoista tarkemmin sivulta Käyttöehdot ja tietosuoja - linkki sivulle löytyy tästä ja jokaisen sivun alalaidasta.

Jatka tästä eteenpäin autismi-sivuille

Voit antaa vinkkejä ja palautetta näistä sivuista tai yleensä autismiin liittyvistä asioista sähköpostitse osoitteeseen mil(at)netti.fi . Kokemuksia-sivulle voin kerätä harkintani mukaan mielenkiintoisia juttuja ehkä juuri sinulta, jos haluat jakaa tiedon muiden kanssa.

 

 


Uusia päivityksiä

14.3.2017: Sukuseuraluettelo on kokonaan tarkistettu ja korjattu. Mitkä tiedot ovat muuttuneet ja miten, sen löydät päivityshistoriasta.

14.3.2017: Sukututkimusyhdistystenluettelo kotisivuosoitteineen on kokonaan tarkistettu ja korjattu.

14.3.2017: Yksityishenkilöiden koti- ja sukusivuluettelo on kokonaan tarkistettu ja korjattu.

14.3.2017: Kuva-albumiin on lisätty uutena Salon Perniössä sijaitsevan Kalliolaakson linnaa esittelevät kuvat

 

Aikaisemmat päivykset tästä

Kokoelma hyödyllisiä, tarpeettomia, mielenkiintoisia tai muuten vain hankittuja linkkejä eri aihepiirrettäin koottuna. Uusimpina 'Yksityishenkilöiden sukusivut', 'Kunnat ja kaupungit' sekä 'Hupia ja huumoria'-osasto - Lue lisää...

Autismi on neurobiologinen keskushermoston kehityshäiriö, joka vaikuttaa yksilön käyttäytymiseen ja kehitykseen. - Lue lisää...

Olen harrastanut sukuni tutkimista jo yli 30 vuotta. - Lue lisää...


Tietoja sivustosta | Sivukartta | Käyttöehdot ja tietosuoja | Yhteystiedot | Copyright © 2017 Mikko Laihonen 14.03.2017