Omakuva

laihonen.eu

Tietoa sivustosta

laihonen.eu

Tämä www-sivusto laihonen.eu , joka toimii myös alias-nimillä www.laihonen.eu, www.netti.fi/mil, www.netti.fi/~mil ja www.netti.fi/~mil1, on kokonaisuudessaan allekirjoittaneen yksityishenkilönä ylläpitämä ei-kaupallinen sivusto sisältäen artikkeleita henkilökohtaisista kokemukseni ja kiinnostukseni kohteista.

Henkilökohtaisten kiinnostukseni kohteiden myötä itselleni on kasaantunut vuosien kuluessa erilaista tietoa, jota olen kerännyt talteen ja kirjoittanut omiin muistiinpanoihini. Näillä sivuilla haluan jakaa näitä tietojani myös muille. Tokihan näistä asioista tietoa löytää internetistä tai muualta ilman näitä sivujakin, mutta tämä on yksi paikka muiden joukossa. Aihealueet löydät jokaisen sivun ylälaidan valikosta.

Huolimatta vilpittömästä pyrkimyksestäni pitää nämä sivut ajan tasalla ja tiedoiltaan oikeina, nämä sivut voivat kuitenkin sisältää asiavirheitä ja osittain vanhentunutta tietoa ja siksi lukijan tulee varmistaa tärkeäksi kokemansa tiedot myös muista lähteistä. Lue käyttöehdoista tarkemmin sivulta Käyttöehdot ja tietosuoja - linkki sivulle löytyy tästä ja jokaisen sivun alalaidasta.

Sivut sisältävät linkkejä kolmannen osapuolen www-sivustoihin, jotka aukeavat omaan ikkunaansa tai selaimen uudelle välilehdelle. Kolmannen osapuolen sivujen saatavuutta, sisällön ja tietojen oikeellisuutta en voi taata enkä ottaa niiden sisällöstä vastuuta, huolimatta siitä, että pyrin viittaamaan vain asiallisesti luotettaviin tai luotettavalta vaikuttaviin sivuihin. On myös mahdollista, että näillä omilla sivuillani olevat linkit kolmannen osapuolen sivuille eivät kaikki toimi enkä voi niiden toimivuutta aina taata.

Näillä sivuilla antamieni tietojen käytöstä mahdollisesti aiheutuneista vahingoista vastaa yksin tietojen käyttäjä.

Toivon, että näistä sivuista on sinulle, arvoisa lukija, iloa ja hyötyä. Otan myös mielelläni vastaan palautetta ja korjausehdotuksia näistä sivuista, jotta voisin tehdä niistä vieläkin parempia. Palautteen voit antaa lomakkeella vasemmalla olevasta Palautetta linkin kautta tai tavallisella sähköpostilla osoitteeseeni mil(at)netti.fi .

 

Tekijä ja sivuston omistaja

Olen Mikko Laihonen., Ikää minulla on yli 50, mutta alle 100 vuotta. Asun Salossa ja vaikka Salo on merenrantakaupunki, asun 82 metrin korkeudessa merenpinnan tasosta laskien.

Omasta vapaasta halustani ja omana huvinani - ehkä myös sinun huviksesi ja hyödyksesi - ylläpidän ja omistan nämä www-sivut osoitteessa laihonen.eu ja www.netti.fi/~mil .

Koulutukseltani olen insinööri ja olen toiminut ammattiin valmistuttuani jo yli 25 vuotta suomalaisen elektroniikkateollisuuden palveluksessa suunnittelijana, projektipäällikkönä ja muissa esimiestehtävissä sekä viime vuodet tuotetiedonhallinnan asiantuntijana.

Harrastan sukutukimusta, webbi-sivujen ylläpitämistä, vähän puutöitä ja joskus piirtämistä, öljyvärimaalausta, valokuvausta ja videokuvausta sekä lukemista mikäli aikaa näille harrastuksille jää - ja kaiken tuon edellä mainitun lisäksi pidän automatkailusta.

 

Salossa, 13. syyskuuta 2009

Mikko Laihonen


Uusia päivityksiä

14.3.2017: Sukuseuraluettelo on kokonaan tarkistettu ja korjattu. Mitkä tiedot ovat muuttuneet ja miten, sen löydät päivityshistoriasta.

14.3.2017: Sukututkimusyhdistystenluettelo kotisivuosoitteineen on kokonaan tarkistettu ja korjattu.

14.3.2017: Yksityishenkilöiden koti- ja sukusivuluettelo on kokonaan tarkistettu ja korjattu.

14.3.2017: Kuva-albumiin on lisätty uutena Salon Perniössä sijaitsevan Kalliolaakson linnaa esittelevät kuvat

 

Aikaisemmat päivykset tästä

Kokoelma hyödyllisiä, tarpeettomia, mielenkiintoisia tai muuten vain hankittuja linkkejä eri aihepiirrettäin koottuna. Uusimpina 'Yksityishenkilöiden sukusivut', 'Kunnat ja kaupungit' sekä 'Hupia ja huumoria'-osasto - Lue lisää...

Autismi on neurobiologinen keskushermoston kehityshäiriö, joka vaikuttaa yksilön käyttäytymiseen ja kehitykseen. - Lue lisää...

Olen harrastanut sukuni tutkimista jo yli 30 vuotta. - Lue lisää...


Tietoja sivustosta | Sivukartta | Käyttöehdot ja tietosuoja | Yhteystiedot | Copyright © 2017 Mikko Laihonen 14.03.2017