Omakuva

laihonen.eu

Arkistoja

Kansalliskirjaston Digitoidut Aineistot Kansalliskirjaston kokoelmista on saatavana digitoituja kopioita historiallisista sanoma- ja aikakauslehdistä sekä pienpainatteista ja kirjoista. Kaikki Suomessa vuosina 1771 - 1890 ilmestyneet sanomalehdet - 165 nimikettä ja n.900.000 sivua - tulevat saataville verkkosivujen kautta.

Makupalat - Uutiset, lehdet Hämeenlinnan kaupunginkirjaston Makupalat-linkkikokoelmasta löytyy linkit lähes kaikkien suomalaisten sanoma- ja aikakauslehtien verkkosivuille. Useat lehdet tarjoavat verkossa myös pääsyn sähköiseen arkistoon tai arkistohakemistoon.


Uusia päivityksiä

14.3.2017: Sukuseuraluettelo on kokonaan tarkistettu ja korjattu. Mitkä tiedot ovat muuttuneet ja miten, sen löydät päivityshistoriasta.

14.3.2017: Sukututkimusyhdistystenluettelo kotisivuosoitteineen on kokonaan tarkistettu ja korjattu.

14.3.2017: Yksityishenkilöiden koti- ja sukusivuluettelo on kokonaan tarkistettu ja korjattu.

14.3.2017: Kuva-albumiin on lisätty uutena Salon Perniössä sijaitsevan Kalliolaakson linnaa esittelevät kuvat

 

Aikaisemmat päivykset tästä

Kokoelma hyödyllisiä, tarpeettomia, mielenkiintoisia tai muuten vain hankittuja linkkejä eri aihepiirrettäin koottuna. Uusimpina 'Yksityishenkilöiden sukusivut', 'Kunnat ja kaupungit' sekä 'Hupia ja huumoria'-osasto - Lue lisää...

Autismi on neurobiologinen keskushermoston kehityshäiriö, joka vaikuttaa yksilön käyttäytymiseen ja kehitykseen. - Lue lisää...

Olen harrastanut sukuni tutkimista jo yli 30 vuotta. - Lue lisää...


Tietoja sivustosta | Sivukartta | Käyttöehdot ja tietosuoja | Yhteystiedot | Copyright © 2017 Mikko Laihonen 14.03.2017