Omakuva

laihonen.eu

Hupi ja huumori

Hupi- ja huumorilinkkejä

Huumorin kukka on kaunehin kukka ja nauru pidentää ikää. Hae täältä lisävuosia ilman takuuta ja muista juoda kylmää kahvia,että julkisivusi pysyy freesinä. Yhtä ja toista merkillistä ja vähemmän merkillistä verkkosivustoa tarjoavat kävijälleen enemmän tai vähemmän hauskoja kokemuksia asiasta ja asian vierestä.

Varoitus tosikoille: Eräät allamainitut sivustot saattavat sisältää vain aikuisille ja todella huumorintajuisille tarkoitettuja vitsejä.

Asiaa itse asiasta

Itse asiaan

 

Suosittelen näitä:

Star Wreck: In the Pirkinningon maailmanlaajuista kuuluisuutta saanut sci-fi parodiaelokuva, jonka viisi suomalaisnuorta tekivät 7 vuoden aikana omalla ajallaan ja kustannuksellaan ilman minkään suuren liikeyrityksen taustatukea apunaan vain omat resurssit ja suuri joukko palkattomia avustajia. Käsittämättömän vaatimattomalla tuotantokalustolla ja kuvausoloissa aikaansaatua elokuvaa, joka laadussa päihittää monta huomattavasti suuremman budjetin tuotosta. Elokuva on vapaasti ladattavissa verkkosivulta.

Korsoraattori muuttaa haluamasi www-sivun nuorison ymmärtämälle kielelle, joka tässä yhteydessä tarkoittaa 'totanoin', niinku' ja v-alkuisten sanojen lisäämistä kaikkiin mahdollisiin kohtiin lauseiden sisään. Korsoraattori-idea on poikinut myös paikallismurteelle tekeviä käännöskoneita mm. Turkuraattori, Manseraattori ja Ouluraattori, joiden käännöstulokset eivät ole puhdasta murretta, mutta kieli on säädyllistä, jota ei voi sanoa Korsoraattorin tuotoksesta.

Tampesteri Pirkka-Pekka Peteliuksen ja Vesa Vierikon kielikurssi Tampereen kielen ominaispiirteisiin.

Lintukotoon helsinkiläisen psykologin Aapo Puskalan luoma ( hänen omia sanojaan lainaten) "paikka hautoa ajatuksia, lepuuttaa siipiä ja löytää kultamunia. Lintukodossa tärkeitä ovat vapaus ja avoimuus." Kannattaa tutustua.


Uusia päivityksiä

14.3.2017: Sukuseuraluettelo on kokonaan tarkistettu ja korjattu. Mitkä tiedot ovat muuttuneet ja miten, sen löydät päivityshistoriasta.

14.3.2017: Sukututkimusyhdistystenluettelo kotisivuosoitteineen on kokonaan tarkistettu ja korjattu.

14.3.2017: Yksityishenkilöiden koti- ja sukusivuluettelo on kokonaan tarkistettu ja korjattu.

14.3.2017: Kuva-albumiin on lisätty uutena Salon Perniössä sijaitsevan Kalliolaakson linnaa esittelevät kuvat

 

Aikaisemmat päivykset tästä

Kokoelma hyödyllisiä, tarpeettomia, mielenkiintoisia tai muuten vain hankittuja linkkejä eri aihepiirrettäin koottuna. Uusimpina 'Yksityishenkilöiden sukusivut', 'Kunnat ja kaupungit' sekä 'Hupia ja huumoria'-osasto - Lue lisää...

Autismi on neurobiologinen keskushermoston kehityshäiriö, joka vaikuttaa yksilön käyttäytymiseen ja kehitykseen. - Lue lisää...

Olen harrastanut sukuni tutkimista jo yli 30 vuotta. - Lue lisää...


Tietoja sivustosta | Sivukartta | Käyttöehdot ja tietosuoja | Yhteystiedot | Copyright © 2017 Mikko Laihonen 14.03.2017