Omakuva

laihonen.eu

Cafe Klapperburg, Beilstein

Katso myös albumit Beilstein ja luostarikirkko St.Joseph .

Cafe Klapperburg, Beilstein (Mosel), Saksa

Bachstrasse, Beilstein

Cafe Klapperburg

Cafe Klapperburg

Cafe Klapperburg

Kahvimyllykokoelmaa

Kahvimylly

Cafe Klapperburg

Kyltti

Kahvimyllykokoelmaa

Kahvipurkki ja kuppi

Kahvimylly

Kahvimyllykokoelmaa

Kahvimylly

Kuvat ©2012 Mikko Laihonen ja Minna Laihonen

Kamera: Canon EOS 500D
Objektiivi: Tamron AF18-270mm Di II VC / 1:3.5-6.3
Kamera: Canon PowerShot SX40 HS
Kuvauspäivä: 12.07.2012
Otsakekuva: Muokattu, alkuperäisen tiedot Canon EOS 500D, Tamron AF18-270mm Di II VC / 1:3.5-6.3, f=30 mm, 1/125 F/7,1, ISO100

Albumin kuvasivut ovat parhaimmillaan katseltavissa näytöillä, joiden pystytarkkuus on vähintään 945 kuvapistettä. Tutustu sivuston käyttöohjeisiin halutessasi käyttää kuva-albumissani olevia kuvia.

Cafe Klapperburg, Bachstrasse 33, Beilstein

Moselin varrella idylliseen Beilsteinin pikkukaupunkiin pysähtyvän matkailijan kannattaa poiketa myös nostalgiseen Cafe Klapperburgiin, joka on sekä hotellikahvila että kahvimyllymuseo. Kahvila sijaitsee aivan kaupungin keskustassa osoitteessa Bachstraße 33. Paikan omistaa Götz'in perhe.

Kahvilassa voi tutustua 366 kahvimyllyn kokoelmaan, joista kahvilanomistajattarelle rakkain on leikkikeittiöön tehty kahvimylly. Kahvimyllyt ja muuta kahvikulttuuriin liittyvää esineistöä on sijoitettu ympäriinsä rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevaa kahvilasalia.

Kahvila on avoinna pääsiäisestä lokakuun loppuun päivittäin klo 10:00-18:30. Aukioloajat kannattaa tarkistaa yrityksen verkkosivuilta osoitteessa www.klapperburg.de .

Sijainti ja kulkeminen

Beilstein sijaitsee Mosel-joen varrella, jonne parhaiten pääsee joen vartta myötäilevää valtatietä L98 (Moselstrasse) pitkin. Kaupunkiin autolla saavuttaessa kannattaa auto pysäköidä jollekin kaupungin laidalla olevalle pysäköintialueelle. Matkailuautolle ja vaunuyhdistelmälle helpoimmat pysäköintipaikat löytyvät päätien, Moselstrassen, varrelta kaupungin pohjoiskulmassa. Parhaaseen matkailuaikaan heinä-elokuussa keskipäivällä pysäköintipaikan löytäminen voi olla vaikeaa runsaan turismin takia, mutta jo illemmalla paikkoja on paremmin tarjolla ja jopa maksutta. Myös kaupungin takana kohoavan kukkulan takana Alte Wehrstrasse- ja Im Mühlental-kaduilla on muutama pysäköintipaikka - sopivan kävelymatkan päässä Burg Metternich'in raunioilta. Itse kaupunkiin ja sen kohteisiin voi tutustua käytännössä vain jalkaisin.

Cafe Klapperburg löytyy helposti rantatieltä erkanevan Bachstrassen varrelta. Toisessa kerroksessa olevaan kahvilaan pääsee kadulta ylös luostarimäelle johtavia portaita pitkin.


View Cafe Klapperburg, Beilstein in a larger map

Sijainti: 50.110193N, 7.239464E

Linkkejä:
Cafe Klapperburg
Cochemin piirikunnan kotisivut: www.vgcochem.de (de)
Beilstein Heimat & Verkehrsverein (de)
Beilstein Wikipediassa (de)
Beilsteinin kulttuurimuistomerkkejä Wikipediassa (de)
Burg Metternich Wikipediassa (de)
Tietoa ja kuvia Beilsteinista (de; yksityinen sivusto)

 

Tietoja sivustosta | Sivukartta | Käyttöehdot ja tietosuoja | Yhteystiedot | ©2009-2017 Mikko Laihonen 14.03.2017

28.12.2014